TOP termékek

Élelmiszeripari feldolgozó és csomagológépek

Thermoforming gép

Thermoforming gép
ÚJ
Thermoforming gép
A mélyhúzó, thermoforming csomagolósorok teljes mértékben automatizált rendszerekkel, kiváló minőségű kivitelezéssel elégítették ki az ön csomagolási igényeit. A gyártósorok a tálcák behelyezésétől, a termék feltöltésétől, a méréstől, a válogatástól, a MAP tömítéstől, a címkézéstől, a gyűjtéstől és a tárolástól kezdve a szakaszokig terjednek. Az egység alkalmas többrekeszes tálca lezárására is.
Kiválóan alkalmas ki közepes darabszámú termékek valamint nagy termelő hellyel nem rendelkező vállalkozások számára.
Nagyszerű ár-érték arány!
Bővebben
Részletek
AnvalorMAP100mini kompatibilis a távoli elérés opciót, hogy ellenőrizzék az autoMAP100's elektromos és mechanikus rendszer interneten keresztül.
AnvalorMAP100mini gépek fokozatosan szabályozható gázöblítő rendszerrel rendelkezik. Ez biztosítja, hogy a csomag pontosan a megfelelő mennyiségű védőgázt tartalmazza a hatékony gazdaságos felhasználás érdekében. ZERO2XYGEN segíthet elérni a maximális vákuumszintet és a minimális oxigénszintet a csomagban. Lehetőség van forró és folyékony termék fokozatos vákuummal történő csomagolására is.

AnvalorMAP100mini teljes automatikus csomagolósor maximális megbízhatóságot és rugalmasságot biztosít a gyártási igényekhez.

AnvalorMAP100mini teljes automata csomagolósor gépek közé tartozik a fotocellák nyomtatott fólia, gáztartály módosított légkör csomagolás, védelem felszerelt biztonsági kapcsolók, vész nyomógomb, CE megfelelőség, vákuumszivattyú kerül a gép keret, könnyű csatlakozások elektromos áram és gázvezetékek. Minden keret és köztes elem AISI304 rozsdamentes acélból készült manufaktúra volt.

A GÉP EGYEDI GYÁRTÁSÚ! KIALAKÍTÁS ÉS AZ OPCIÓK A MEGRENDELŐ IGÉNYE SZERINT ALAKÍTHATÓ. A THERMOFORMING GÉPPEL KAPCSOLATBAN KERESSEN BENNÜNKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN.
Adatok
Cikkszám
AnvalorMAP100mini
Hasonló termékek