A berendezés a tökéletesen záródó vákuumkamrának és a vákuum szivattyúnak köszönhetően a csomaglótérben oxigén mentes környezetet hozunk létre majd a hegesztéssel légmentesen zárjuk a használt tasakot.
Az eljárással növelhetjük az élelmiszerek eltarthatóságát, non food termékek esetén pedig védhetjük a terméket a környezet hatásaitól (pára stb).
A berendezés a tökéletesen záródó vákuumkamrának és a vákuum szivattyúnak köszönhetően a csomaglótérben oxigén mentes környezetet hozunk létre majd a hegesztéssel légmentesen zárjuk a használt tasakot.
Az eljárással növelhetjük az élelmiszerek eltarthatóságát, non food termékek esetén pedig védhetjük a terméket a környezet hatásaitól (pára stb).
A berendezés a tökéletesen záródó vákuumkamrának és a vákuum szivattyúnak köszönhetően a csomaglótérben oxigén mentes környezetet hozunk létre majd a hegesztéssel légmentesen zárjuk a használt tasakot.
Az eljárással növelhetjük az élelmiszerek eltarthatóságát, non food termékek esetén pedig védhetjük a terméket a környezet hatásaitól (pára stb).
A berendezés a tökéletesen záródó vákuumkamrának és a vákuum szivattyúnak köszönhetően a csomaglótérben oxigén mentes környezetet hozunk létre majd a hegesztéssel légmentesen zárjuk a használt tasakot.
Az eljárással növelhetjük az élelmiszerek eltarthatóságát, non food termékek esetén pedig védhetjük a terméket a környezet hatásaitól (pára stb).
A berendezés a tökéletesen záródó vákuumkamrának és a vákuum szivattyúnak köszönhetően a csomaglótérben oxigén mentes környezetet hozunk létre majd a hegesztéssel légmentesen zárjuk a használt tasakot.
Az eljárással növelhetjük az élelmiszerek eltarthatóságát, non food termékek esetén pedig védhetjük a terméket a környezet hatásaitól (pára stb).